450m2 stemningsfyldt brugskunst butik

Stalden er Neder Kjærsholm Hovedgårds brugskunstbutik, som byder på unik brugskunst, antikviteter, tekstiler og meget mere. Her finder man små som store gaver, nips og dekorativ brugskunst, der gør det nemt og enkelt at skabe en hyggelig stemning i eget hjem.

I Stalden lægger vi vægt på stemning og kreativitet, derfor er Stalden ikke indrettet, som en hvilken som helst anden brugskunst butik, med lange reoler og enkelte opstillinger. I Stalden får kreativiteten frit løb, her er den gamle staldlænge indrettet med stilfulde opdækkede borde, antikke reoler pyntet med unikt brugskunst, nye og gamle ure, ja, praktisk talt alt hvad man finder i et personligt hjem. Her er stemning og hygge, som man ikke finder det i ret mange andre butikker.

Vi gør en dyd ud af at blande nyt og gammelt for på den måde at give vores besøgende inspiration og ideer til, hvordan de selv, med få midler, kan indrette hjemmet, dække op til en festlig lejlighed eller blot skabe lidt ekstra hygge derhjemme.

Med hele 450 m2 butik fyldt op med brugskunst fra mere end 60 forskellige forhandlere kan de fleste bruge flere timer på at går rundt og lade sig inspirere. Og skulle man trænge til en pause undervejs er der mulighed for at bearbejde alle indtrykkene, mens man nyder en god kop kaffe i cafeen.

Butiks hundene

Bland Staldens faste inventar finder man Jackson og Deah, Staldens to butikshunde. De står op hver morgen og tager med på arbejde og sørger for at holde Stalden fri for mus og hygge om de besøgende, indtil vi om eftermiddagen tager hjem. Som besøgende er man altid velkommen til at snakke med hundene, vi henstiller dog til at man læser hundens kropssprog og accepterer deres grænser, samt giver dem “helle” når de ligger i deres kurv.

Da Stalden er Jackson og Deahs andet hjem er det ikke tilladt at have hund med i Stalden.

</p>
<p style="text-align: center;">Jackson</p>
<p>

Jackson

Jack Russel Terrier, 6 år

Jackson er en rigtig Jack Russell Terrier med indlagt Duracell batteri og fart over feltet. Men bag facaden gemmer der sig en mere følsom hund, som vælger sine mennesker og hvem han har lyst til at snakke med med omhu. Han holder sig tit på afstand af børn, som han ikke altid føler sig tryg ved. Ofte vil han være at finde bag disken, hvor han holder lav profil væk fra de mange besøgende. Her kan han tit tilbringe en hel dag med enkelte små visits på den anden side af disken, men når klokken nærmer sig 16.00 så er batterierne ladet helt op og så står han klar til den helt store gåtur, tricks og træning.

</p>
<p style="text-align: center;">Deah</p>
<p>

Deah

Gravhund, 5 år

Deah er, modsat hvad de fleste forbinder med en gravhund, lige så god som dagen er lang. Hun elsker alle mennesker, store som små og elsker at blive kælet og klappet. Derfor befinder hun sig også tit ude blandt butikkens mange besøgende og trodser risikoen for, at blive trådt på, når hun smyger sig mellem benene på folk. Når livet i Stalden bliver for kedeligt går hun på opdagelse på marken, hvor hun ivrigt jager mus og andet godt.

Neder Kjærsholm Hovedgaard · Vattrupvej 28, 8620 Kjellerup · Tlf. 20695549 · info@nederkjaersholm.dk