Mariehønen

Smag:

Hvidvinen fra 2013 er en frisk, mørk gylden hvidvin af Solarisdruen med noter af muskat og ribs. Smagen er frisk og frugtagtig med nuancer af malt og granatæble, der slutter med en raffineret syre.

Læs historien om mariehønen her www.nederkjaersholm.dk/mariehoenen

Mariehønen

Vinen er endnu meget ung og skal ligge i vores kælder nogle år endnu inden den kommer til salg.

Smag:

Rødvinen fra 2013 er en let kraftig rødvin fremstillet af druesorten Rhondo. Vinen fremstår med en dyb rød farve, med noter af friske brombær og ribs. Smagen er fyldig og koncentreret med en flot balance mellem intensitet, syre og frugt.

Læs historien om mariehønen her www.nederkjaersholm.dk/mariehoenen

Grappa på Rhondo – Eg

En fyldig Grappa fremstillet af druekvas fra Rhondo druer. Med en karakteristisk duft af caramel udmærker denne grappa sig ved en blød og mild smag, der leder tankerne over mod en let cognac. Med sin runde afbalancerede smag vil den gøre sig godt som aperitif, serveret med isterninger, enten foran pejsen eller på terrassen en lun sommeraften.

Grappa på Rhondo

Krystalklar grappa fremstillet af druekvas fra Rhondo druer. Med umiskendelige førende noter af Rhondo druen udmærker Grappaen sig ved en ren og klar smag, der i særlig grad er en fornøjelse til det klassisk danske julebord, gerne let afkølet.

Grappa på Solaris – Eg

En let røget Grappa fremstillet af druekvas fra Solaris druer. Gennem 4 måneders lagring med egespåner og koriander opnår Grappaen sin karakteristiske krydrede smag med noter af koriander. Den komplekse smag af røg og krydderier gør denne grappa ideel som aperitif serveret i whisky glas, såvel som en forfriskende ledsager til det danske frokostbord.

Grappa på Solaris

En mild Grappa fremstillet af druekvas fra Solaris druer. Grappaen udmærker sig ved en blød og rund aromatisk smag med strejf af koriander. Med sin afbalancerede smag er Grappaen en glimrende ledsager til især lette frokostretter, men også klassiske danske frokost- og middagsretter.